logo

Твердосплавні кінцеві фрези UHP 4 з новим сплавом TT5520

Компанія TaeguTec представляє нове сімейство монолітних твердосплавних кінцевих фрез типу UHP 4 з новим сплавом ТТ5520 під маркою SLIK-SOLID.

SLIK-SOLID – це нова лінійка монолітних кінцевих фрез зі значно покращеною продуктивністю та стійкістю, заснована на визначній технології TaeguTec.

У лінійці SLIK-SOLID представлені монолітні кінцеві фрези типу UHP 4 з покращеними каналами для стружки та геометрією канавки для більш плавного її видалення. UHP 4 відрізняється гладкістю та відмінною оброблюваністю за рахунок нерівної відстані між ріжучими кромками та оптимізованих кутів підйому.

Нові кінцеві фрези знижують вібрацію у складних умовах обробки при високих навантаженнях різання. Новий інструмент забезпечує кращу якість поверхні при обробці уступів при більш високих режимах різання та стабільну обробку без поломки інструменту навіть при повному прорізанні 1xD або вище.

Крім того, нове покриття PVD TT5520 лінійки UHP 4 означає збільшення стійкості інструменту при обробці жароміцних суперсплавів та сталей, включаючи леговані, вуглецеві та нержавіючі.

Рекомендується замінити продукти TSE 4 та HES 4 на новий UHP 4.

Властивості SLIK-SOLID:

  • оптимізовані змінні кути нахилу спіралі – гладке та стабільне різання
  • нерівномірна відстань між ріжучими кромками – зниження вібрації та покращена обробка поверхні при фрезеруванні уступів
  • покращені канавки для стружки та геометрія стружкових канавок – краща стабільність при більш високих режимах різання, відмінна евакуація стружки
  • новий сплав TT5520 з покриттям PVD підходить для обробки сталей, включаючи леговані, вуглецеві, ливарні та нержавіючі, збільшена стійкість.

 

Будь-яку інформацію про інструментальні рішення TaeguTec можна отримати, звернувшись до головного офісу компанії «TaeguTec Україна».

Завжди до ваших послуг:
– висококваліфікований штат технологів та логістів|
– оперативний склад інструменту у м. Дніпро
– постачання з Республіки Корея – двічі на тиждень.